Phunk B

phunk-b  Pe data de opt decembrie, Phunk B a anunțat lansarea unui nou album alături de Nerub. Anunțul a venit prin intermediul unui promo intitulat „Uite că se mai poate”. Materialul discografic poartă numele de „VELE” și va fi lansat la începutul următorului an. Totuși, acesta va beneficia de o prelansare în Cluj-Napoca, pe data de cincisprezece decembrie, în Urania Pub.

 La două zile de la lansarea acelui promo, Phunk a urcat pe YouTube un prim extras din cadrul albumului. Este vorba despre piesa intitulată „O palmă”, pe care vă invit să o ascultați. De asemenea, vă invit să ascultați și noul promo pe care același artist l-a lansat astăzi, denumit „La căpitănie”. Ca și în cazul precedentului, noul promo beneficiază și de un videoclip. În descrierea sa sunt afirmate următoarele cuvinte:

Pe data de 15 decembrie va avea loc Prelansarea albumului ‘Phunk B & Nerub – VELE’ in Cluj Napoca la Urania Palace si pe 16 decembrie in Timisoara la MIB Hub. Materialul contine 6 trackuri si va fi lansat la inceputul anului 2017.

  Acestea fiind spuse, vă doresc vizionare și audiție plăcută!