Dupa ce a cantat piesa „Vestul Salbatic” in deschiderea meciului lui Bute din acest weekend, Puya isi lanseaza IN EXCLUSIVITATE videoclipul azi, 11 Iulie, la ora 22:00, doar pe MTV!

Ca si piesa „Vestul Salbatic„, videoclipul este dedicat romanilor care au plecat din Romania si care s-au impus in tarile in care s-au stabilit. Videoclipul este compus din imagini trimise de romanii care au „cucerit” vestul.

„Romanii au ajuns peste tot in lume si mereu isi fac simtita prezenta. Dacia e pe strazile din Germania, auzi Inna la radio in Spania si dai peste fum de mici in Italia. Versurile mi-au venit pur si simplu intalnidu-i pe compatriotii nostrii plecati din tara si fiind o piesa dedicata lor mi-a venit ideea sa ii si bag in videoclip. Pana la urma ei pot confirma ca ceea ce se spune in piesa este 100% adevarat.

Am asteptat 3 luni filmuletele trimise de ei si unele sunt chiar foarte reusite. Au sosit peste 80 de filmari, multe dintre ele ajungand la sute de mii de vizualizari pe net. Am selectat 20 mai reusite si a iesit o transmisiune din mai multe colturile ale lumii unde sunt romani.”

Puya este invitatul DJ-ilor GreeG si Onuc in aceasta seara de la ora 21:00 la ProFM si ne va povesti mai multe despre conceptul videoclipului „Vestul Salbatic”, iar tu vei putea vedea ce ne-a declarat artistul si videoclipul IN PREMIERA maine pe mtv.ro!

Nu rata premiera noului videoclip Puya, „Vestul Salbatic”, astazi, de la ora 22:00, IN EXCLUSIVITATE pe MTV!