RACLA

Pentru mine, reîntoarcerea trupei R.A.C.L.A. în hip-hop-ul românesc a fost o surpriză plăcută, indiferent de faptul că trupa nu se mai află în componența ei originală. Oricum, se pare că Rimaru este pus pe treabă, deoarece a lanat o nouă piesă, ce se intitulează „Șaga” și ce beneficiază de un videoclip cu totul special.

După cum puteți vedea în titlul articolului, există un „(El/Ea)”. Vă întrebați probabil de ce. Ei bine, acest lucru se datorează faptului că povestea pe care o puteți viziona în videoclip, este valabilă prin ochii ambelor personaje.

Este povestea unei fete care pornește alături de un băiat pe un drum care o duce într-o destinație neașteptată, iar parcursul lor poate fi văzut alternativ dând click în fereastra video de pe site.

Piesa a fost înregistrată la Chill Brothers, unde inginerul de sunet a fost Cristian Șerban, ce s-a ocupat și de mix/master-ul melodiei, alături de Ciprian Lemnaru.

Proiectul Șaga este o colaborare între Saga Film, TheCell și Saatchi & Saatchi Romania.

Mulțumim Dragos Ometita (scenariu, regie, montaj, post-producție), Alex Gâlmeanu (D.O.P., cameraman), Monica Garbur, Alex Teodorescu, Isabela Opran, Cătălin Matei (producție), Laurențiu Dincă (1st AD), Monica Muntean (scenografie), Marius Trandafir Team (props), Echipa de Vis (electrică), Bianca Simion, Bella Renner (make-up), Paul Argeșanu (programare), Alex Sucher, Marius Simionescu (project management), Vlad Giogu (concept grafic), precum și distribuției formate din Mihnea Gheorghiu (El), Francesca Leonte (Ea #1), Iuliana Nae (Ea #2), Alex Deaconu (Malac #1), Marius Ioniță (Malac #2), Alex Ștefănescu (The Hitman), Marian Oprea (Client), Nicolae Marian (Vânzător), Alex Zlăvog și Ionuț Merian (Polițiști).

Videoclipul poate fi vizionat AICI.

Pentru viitoare piese/videoclipuri semnate de R.A.C.L.A., stați cu ochii pe BlackSheepSound și pe pagina noastră de Facebook!