R.A. The Rugged Man

Die, Rugged Man, Die” se intitulează primul album lansat de către Crustified Dibbs sau mult mai bine cunoscut sub numele de R.A. the Rugged Man în anul 2004, după ce a înregistrat primele două materiale numite ”Night of the Bloody Apes” în 1994 și ”American Lowlife” în 1999, ce nu au fost lansate pe piață niciodată.

În 2009, artistul a lansat ”Legendary Classics Vol.1” ce este de fapt o compilație ce deține o colecție de piese nelansate sau rare, semnate de către R.A. the Rugged Man. Acest material a fost inițial lansat alături de Jedi Mind Tricks în anul 2006, aparținând de albumul acestora numit „Servants in Heaven, Kings in Hell”.

Ultimul material al artistului se intitulează ”Legends Never Die” și a fost lansat cu un an în urmă, deținând piese ce beneficiază și de un videoclip, precum „Holla-Loo-Yuh” alături de Tech N9ne și Krizz Kaliko și ”Sam Peckinpah” în colaborare cu Vinnie Paz & Sadat X!

În prezent, R.A. the Rugged Man a lansat pe pe canalul oficial de Youtube RAtheRuggedManVEVO, videoclipul piesei ”Still Get Through The Day”, ce este extrasă de pe ultimul său material, fiind o colaborare cu Eamon. De instrumentalul acesteia s-a ocupat Ayatollah.

A heartbreaking true story depicting the loss of R.A.’s handicapped siblings and the struggle within his family, „Still Get Through The Day” is among the most personal and heartfelt hip hop videos ever made.

Vă dorim vizionare și audiție plăcută!