Raekwon

 Luna trecută MC-ul american Raekwon a lansat cel de-al 6-lea material al său intitulat FILA, despre care v-am vorbit și într-un articol anterior, iar săptămâna aceasta vine cu un videoclip al uneia dintre piesele care se regăsesc pe materialul respectiv.

 „1,2 1,2” este piesa cu numărul șapte de pe tracklist-ul albumului și reprezintă o colaborare a artistului cu Snoop Dogg. De producția acesteia s-a ocupat Scoop DeVille.

 Videoclipul a fost lansat în premieră prin intermediul World Star Hip Hop, iar acum este disponibil și pe contul de youtube al MC-ului. De realizarea videoclipului s-au ocupat colegii lui Raekwon de la Ice H2O Records.

 Albumul FILA (acronim de la Fly International Luxurious Art) a fost lansat în luna aprilie a acestui an, după o serie de amânări, prin intermediul aceluiași label menționat mai sus, și anume Ice H2O Records.

 Pe lângă colaborarea cu Snoop Dogg, acesta mai conține colaborări cu A$AP Rocky, Ghostface Killah, Rick Ross, 2 Chainz, French Montana, Busta Rhymes, Estelle și Liz Rodriguez. Acestea alcătuiesc tracklist-ul albumului format din 13 piese.

 Materialul poate fi achiziționat de pe iTunes și Amazon.com.

 Vizionare plăcută!