Video Releveu - Mersi şi scuze cu S. Andreea şi JME (Magnum)

 „Mersi și scuze”, piesa care dă titlul albumului pe care Releveu l-a lansat în mediul online la acestei săptămâni, este totodată piesa care întregește lipsa melodiilor care sunt promovate printr-un videoclip.

 Pentru această piesă, Mircea Enescu a colaborat cu membrul trupei Magnum Cumshot, JME și cu S. Andreea, a cărui voce o puteți asculta pe refrenul melodiei.

 Instrumentalul piesei este realizat de un alt membru al trupei Magnum Cumshot, acesta se numește Morloc și este originar din București, iar mixul și masterul ei au fost realizate de către Benzen.

 Videoclipul piesei este realizat de către Răzvan Ionescu reprezentând OsirisFilm Photo & Video Services care a pus în valoare talentul actoricesc al celor care interpretează piesa alături de Nox și Sick.

 Poza de mai sus este realizată de către Ilinca Șerban în cadrul filmărilor pentru videoclip, fiind și cea care s-a ocupat de scenografia acestui videoclip.

 Cei care doresc să susțină activitatea lui Releveu vor avea ocazia să facă acest lucru și prin achiziționarea materialului în format fizic, în ziua concertului de lansare a acestuia, ce va avea loc pe data de 6 mai, în București. Despre acest eveniment vă vom aduce mai multe informații la momentul oportun.

 Vizionare plăcută!