salmo1

Ați auzit de Salmo? Dacă nu, vă povestesc eu despre el. Pe numele său real Maurizio Pisciottu, artistul italian și-a început cariera muzicală ca producător și ca MC încă din anul 1997, însă s-a remarcat abia în 2004, atunci când a lansat materialul intitulat „Terapia”.

Abordând un stil diferit de ceea ce se ascultă în hip hop-ul românesc și anume horrcore-ul, Salmo poate părea un pic exagerat, dovada fiind videoclipul piesei ”Death USB”, bucată ce este extrasă de pe albumul ce poartă același nume, lansat în anul 2012.

Pe lângă cele două albume prezentate mai sus, artistul deține și alte materiale precum: ”21 Grams” (2006), ”Orange Bloom EP” (2008), ”Toedgein” (2008), ”Merciful Bullets (EP)” (2010), ”The Island Chainsaw Massacre” (2011), ”Shell Shock” (2011) și ”Midnite” (2013).

În prezent, Salmo a lansat pe canalul său oficial de Youtube o nouă piesă ce beneficiază și de un videoclip. Aceasta se intitulează ”Mussoleeni” și anunță un nou posibil material ce pare a se intitula ”INEDITO”. Deși nu există informații oficiale despre acest lucru, sperăm să fie adevărat.

În final vă dorim vizionare și audiție plăcută!

PS: Băiatul ăsta își face singur instrumentalele.