Samurai

După cum bine știți, artitul constănțean cunoscut sub numele de Samurai, membru al label-ului Paranoia13, lansa pe internet, în luna decembrie, primul său material solo intitulat „Terapia”. Acesta conține 15 track-uri, printre care se regăsesc și colaborări cu artiști precum AFO, Junk, Lian, Stres și DOC. Pe parcursul timpului, artistul a lansat și videoclipuri pentru câteva piese ce se regăsesc pe materialul respectiv, precum: „Cea mai frumoasă zi” și „E altfel azi”.

În această seară, artistul a urcat pe canalul său oficial de Youtube un nou videoclip, de această dată pentru piesa ce poartă numele de „Stau” – o colaborare cu AFO. Instrumentalul este realizat de către gAZAh, videoclipul (care se mulează în mod perfect pe mesajul melodiei) purtând semnătura lui DHOPEdesign. Bucata este înregistrată în Unic Studio, de mix/master fiind responsabil Karie.

Vă reamintim că „Terapia” poate fi achiziționată de pe site-ul oficial al artistului, de unde puteți cumpăra și articole vestimentare cu „Legenda Vie”. Să nu uitați că lansarea oficială a albumului are loc în această duminică, pe data de 8 martie, în clubul bucureștean Colectiv. Mai multe detalii găsiți aici.

Samurai a oferit în luna ianuarie a acestui an și un interviu în exclusivitate pentru site-ul nostru, pe are vă invităm să îl urmăriți accesând acest articol.

Rămâneți cu ochii pe BlackSheepSound! Vizionare și audiție plăcută!