Samurai și gAZAh

 Piesa „Îngheț” face parte din tracklist-ul EP-ului „CEDEVIN”, pe care Samurai și gAZAh l-au lansat pe parcursul lunii februarie a acestui an, iar începând de astăzi, aceasta beneficiază de un videoclip, la realizarea căruia au contribuit atât cei doi artiști, cât și ALens, cu care Samurai a mai colaborat în trecut.

  În continuare puteți vedea care sunt spusele lui Samurai, cu privire la videoclipul piesei:

„Clipul a fost filmat pe lângă Valea Berii din Județul Prahova. Am reușit să mai prindem o zi friguroasă și să filmăm cadrele de care aveam nevoie. Piesa „Ingheț” e plină de metafore, dar ascunde și o lecție de viață destul de dură. Am încercat prin cadrele filmate să transpunem toate aceste metafore în imagini și să oferim privitorilor/ascultătorilor stările prin care am trecut eu și să le arătăm cumva ce a fost în capul meu când am scris versurile.
Viața e un drum care uneori  te poartă pe poteci întunecate. Ajuns acolo, simțurile fac ca mintea să-ți joace feste, mai ales când panica și paranoia încep să apară. Cei care trec cu bine peste aceste încercări devin mai puternici și mult mai conștienți de propriile forțe. Altfel spus, am ilustrat viața ca o căutare tumultoasă la sfârșitul căreia vei avea surpriza să te descoperi chiar pe tine.”
 
Aceeași piesă, alături de restul pieselor care alcătuiesc tracklist-ul EP-ului, va putea fi ascultată live de susținătorii lui Samurai și gAZAh aflați în Slatina, în acest sfârșit de săptămână, căci acesta este numele orașului cu care artiștii continuă turneul de lansare al materialului!
 
Acestea fiind spuse, vă doresc audiție și vizionare plăcută!