Sav Killz Mă bucur să continui seria promovărilor pe BlackSheepSound alături de un artist din străinătate, pe numele său de scenă Sav Killz. Acesta a lansat materialul său de debut, care este un EP, pe data de 15 septembrie a acestui an, fiind intitulat „Immovable Kings”. EP-ul este lansat sub egida All Elements Music Group, distribuiția fiind realizată de către Fork And Spoon/Empire.

 Acest material include colaborări cu artiști precum Math HoffaRuste JuxxIlla GheePlanet Asia, Creaturenomics, Louie Gonz, Poison Pen, Reef the Lost Cauze, Iron Braydz, Kosha Dillz, Frank Knight și King Marvey X, în timp ce de producția audio s-au ocupat Keelay and ZaireThe Audible DoctorVokabDJ Bazooka JoeCrummie Beats și mulți alții. „Immovable King” poate fi achiziționat de pe Amazon sau iTunes, la prețul de 8$.

 Se pare că Sav a intrat în cultura hip hop-ului ca și graffer, dar talentul său de MC l-a făcut cunoscut în scena din Brooklyn, atât în cyphere, cât și în cadrul evenimentelor de BODD.

 Vă incit să vizionați videoclipul piesei „Here To Stay”, care este extrasă de pe EP-ul despre care am scris în rândurile anterioare, fiind numărul 2 în tracklist-ul acestuia. Videoclipul este realizat de către Johnny Flores.

 Vă doresc vizionare și audiție plăcută!