SickSound Crew Cover (resize)

Atenție, se închid ușile!” este primul album de studio al grupului SickSound Crew, format din trupele The Bridge Committee (JaZZ 8 & Kent Archie), In Extremis (Swift & Esra), MC-ii Qishta Ceinaru și Clue și producătorul Havana (Havana Productions).  “Atenție, se închid ușile!” este primul album realizat în România într-o astfel de formulă.

Materialul conține 16 piese ce va număra colaborări cu DJ EM, DJ B-Jam Mr. Levy, Smokey & Krem și Andrea Șofronie, iar la capitolul producție, pe lângă proprii producători (Havana Productions & Ceinaru Beats) și-au adus aportul și: Ortega, Argatu și Megiddo

Așadar piesa care dă și numele albumui este cea care beneficiază începând de astăzi de un videoclip. El a fost regizat de către Florin Babei pe o imagine de Marius Apopei și filmat de către cei de la Edo Film. Instrumentalul piesei îi aparține lui Qishta (Ceinaru Beats).

Videoclipul de asemenea anunță concertul de lansare al materialului din data de 9 mai despre care vă vom împărtăși mai multe informații odată cu apropierea evenimentului.

Vizionare plăcută!