A venit timpul pentru cel de-al doilea episod din seria de cyper-uri organizate de către labelul SickSound Crew, format din:

The Bridge Committee (JaZZ 8 & Kent Archie)
In Extremis (Esra & Swift)
Qishta Ceinaru
DJ B-Jam
Clue

Videoclipul postat acum câteva minute pe canalul de Youtube al grupului a fost realizat de către Romeo Chivu și poate fi urmărit mai jos împreună cu un comunicat din partea protagoniștilor:

Dacă ai ajuns pănă aici cu ochii, înseamnă că te intereseaza. Îți mulțumim frumos că ne acorzi atenția ta și că înțelegi că diversitate înseamnă evoluție în orice domeniu și îți mulțumim că prin această atenție mai pui o caramidă la ceea ce o dată însemna mișcare/muzică/subcultură care era apreciată de oameni inteligenți care căutau să rezoneze cu ceva și nu doar un trend vânat de indivizi care doar vor să se integreze undeva.

Să nu te superi daca „vânezi”…în fond și la urma urmei ce știm noi, nu? Noi nu suntem celebri! Pace ție prietene. Nu pace de aia stupidă spusă de „rieparashi” fără noimă ci chiar…pace ție…în existența ta, pe drumul tău în viață. Pace de aia care te face să adormi cu zâmbetul pe buze seara când pui capul pe perna.