Băieții de la SickSound Crew pătrund în această seară în boxele și monitoarele noastre cu un nou „Cyher”. Însă, lucrurile stau puțin diferit față de celelalte trei materiale realizate. De data aceasta, Clue „aterizează” din Franța alături de colegii săi. Şi asta nu este tot. NotSoCommonDJ își face simțită prezența la platane.

Beat-ul ales de această dată este al piesei „You” semnată de Evidence. Dan Insecta a asigurat filmarea și editarea, iar la post producție îl regăsim pe Romeo Chivu (Triangle Labs).

Salutare fraților. Acum ceva timp Esra se muta în casă nouă. Tot atunci Clue a aterizat scurt din Franța să ne viziteze și să ajute la cărat mobila, asa că ne-am zis „de ce sa nu-i dam cu un cypher de casă nouă – casă veche?” mai ales că este primul cypher în care apar toți Mc-ii din SickSound Crew. Asa că am pus mana pe telefon l-am sunat si pe fratele NotSoCommonDj care a fugit puțin de la Pro Fm Dance, și-a adus sculele și s-a bagat in „hora” cu noi. Ce a ieșit? Episodul 4. Enjoy! Vă mulțumim frumos pentru susținere!

Acestea fiind spuse, vizionare placută!