1796726_620779191309327_375005587_o

După ce a administrat doza potrivită de mister printr-un artwork sugestiv, dar care îți ridică multe întrebări, cu câteva zile în urmă, Stres s-a gândit să augmenteze suspansul, oferind publicului un teaser de câteva secunde din ceea ce avea să guste astăzi. Nerăbdarea și curiozitatea au dispărut în această seară, lăsând în urmă interesul și plăcerea de a asculta o piesă foarte bună, una pe măsura așteptărilor noastre.

Alături de un videoclip realizat de Trandafilm, plin de simboluri ce se mulează perfect pe mesajul transmis prin versuri și beat, piesa „Blană” și-a făcut apariția, în premieră, în difuzoarele celor de la Music Channel. Este primul single de pe cel de-al treilea material solo al artistului, un EP programat să iasă pe 30 martie. Pentru această bucată, care poartă numele EP-ului, Stres a colaborat cu artiști precum Alan și Karie, pentru aranjamentele muzicale, și Lu-K Beats, pentru instrumental. Tot Karie este cel responsabil și de mix-ul și master-ul piesei.

Nu ne rămâne decât să savurăm această piesă, una pe care cu greu o vom putea scoate de pe repeat, și care sunt sigură că foarte curând va încinge atmosfera în cluburi. Audiție plăcută!

Ah, aici contează ce vorbești,
Să știi când să te oprești
Și cât de băiat ești.
Ah, ah, fac muzică de pus în ramă
E bla, bla, blană,
O dau bla, bla, blană.

(„Blană”)