IMG_1783

Subcarpați a lansat cel mai nou videoclip din desaga trupei: “Codrule, mărite domn”. Piesa poate fi ascultată pe recentul album – Pielea de găină. Acesta a fost lansat în iunie 2014 în cadrul Street Delivery. Am fost și noi acolo și ne-am gândit să profităm de această ocazie ca să vă arătăm și vouă cum a fost!

Întâi de toate, clipul piesei ”Codrule, mărite domn” a fost regizat de Hypno și realizat alături de Dragoș Ometita, Ate și Mândru.

“Videoclipul a pornit ca un joc cu elemente grafice formate din membrii trupei. După care  s-a conturat de la sine: pe parcurs a trecut prin tot felul de etape până a devenit un videoclip”  – Hypno, regizor

„Versurile piesei “Codrule, mărite domn” pun accentul pe comuniunea dintre țăranul român și natură” – Bean

Dacă ați ratat lansarea albumului ”Pielea de găină”, vă spunem doar atât: încercați să nu ratați conertele Subcarpați. Ediția de anul ăsta a Street Delivery nu putea fi mai frumoasă. Chiar dacă ploaia a pus probleme, iar combinația de festival urban lângă locuințele oamenilor nu e mereu cea mai fericită combinație pentru calitatea și volumul sunetului, lansarea albumului a fost un eveniment frumos, cu un playlist plin de energie și o combinație de folclor și rap cum numai Subcarpați poate oferi.

Iar dacă vă pare rău că unul dintre cele 200 de albume în format fizic nu au ajuns la voi, aflați că toate albumele pot fi descărcate, gratuit, de pe www.subcarpati.com

În încheiere, vă lăsăm cu imaginile de la Street Delivery și ne revedem la următorul concert!