SUBS COVER FINAL

Cu o săptămână înainte de concertul de lansare al albumului „Revanșa”, Subsemnatu  revine cu un nou videoclip, realizat în colaborare cu Chimie. Piesa „Drumul oaselor” a fost produsă în totalitate de SubsProduction, scratch-urile fiind asigurate chiar de Subsemnatu. Înregistrările s-au desfășurat integral la studioul Chill Brothers din București.

În privința proiectului video – de imagine s-a ocupat Tiberius Arghiropol, iar de editare SubsProduction și Chill Brothers.

Cu această ocazie, Subsemnatu anunță că va lansa materialul „Revanșa” online cu câteva zile înainte de concert. Vă reamintim că evenimentul se va desfășura joi, 20 noiembrie, în clubul Colectiv din București. Mai mult, lansarea albumului „Revanșa” are loc în parteneriat cu agenția de organizări evenimente Junky SIZ3 Events, care sărbătorește 3 ani de activitate.

Subsemnatu îi va avea ca invitați pe AFO, ALAN & KEPA, Chimie, Sișu Tudor, raku și DJ Em, iar Junky SIZ3 Events pe Smokey & KREM, Dj GreWu, DENIS, Shivers, John Brasel și Frontline Crew.

Accesul se va face începând cu ora 21.00, iar prețul unui bilet de intrare este 15 RON.

Vizionare plăcută!