Sunet Fin - Nostalgie

 Trupa Sunet Fin revine în atenția noastră cu o nouă piesă! Aceasta poartă numele de „Nostalgie” și vine însoțită de un videoclip, care, de altfel, este și cel de-al treilea material video al trupei respective.

 Aceasta a fost produsă și orchestrată de către membrii trupei, care au colaborat cu Răzvan Pușcașu, avându-l ca invitat la clape. De editarea și partea de mix/master a piesei s-a ocupat Benzen.

 Videoclipul de care este însoțită piesa a fost filmat pe parcursul unei perioade mai lungi, cu scopul de a cuprinde mai multe anotimpuri ale anului, scenele din cadrul acestuia fiind surprinse în diverse zone ale țării. Cei care au contribuit la realizarea videoclipului sunt Loredana Bardas, care s-a ocupat de regie, Andrei Roșca și Ciprian Chirilă, care s-au ocupat de imagine și montaj.

 De asemenea, înainte de a fi făcut public în mediul online, videoclipul piesei respective a fost proiectat în cadrul concertului de lansare pe care trupa H8 l-a susținut în clubul bucureștean fabrica, în decursul săptămânii trecute, unde i-au avut ca invitați pe cei de la Sunet Fin.

 Acestea fiind spuse, vă doresc audiție și vizionare plăcută!