SWEB

 Astăzi, SWEB a lanstat o nouă piesă prin intermediul labelului Voices Media, a cărei premieră a avut loc aici, și care se pare că face parte din tracklist-ul viitorului său material intitulat„TragTare”, ce va fi lansat până la sfârșitul acestui an.

P iesa este intitulată „Pe Stradă din Nou” și iată care este povestea sa:

„Ideea acesteia mi-a venit în momentul în care am dat de instrumental în portofoliul lui Commy Beats. Îmi transmitea o stare profundă de calm, relaxare dar şi de voie bună. Unde să mai găseşti aşa ceva dacă nu pe stradă? Ştiam deja că va fi nevoie şi de videoclip. Dacă ar fi să caracterizez piesa într-un cuvant, acela ar fi simplitate. Aşa a ajuns, o simplă zi în care mă plimbam pe stradă, să fie scenariu pentru clip.”

 După cum ați putut vedea mai sus, cel care s-a ocupat de producția piesei este Commy Beats, aceasta fiind înregistrată, mixată și masterizată la DSPro Timișoara.

 În regia lui Ovidiu Roteliuc, videoclipul piesei îl surprinde pe SWEB „pe stradă din nou” alături de prietenii săi. În videoclip îl puteți vedea pe un alt artist timișorean – Pumn de Țărână.

 Pe lângă Ovidiu Roteliuc, la realizarea videoclipului au contribuit Adrian Berindei și Daniela Popa.

 Audiție și vizionare plăcută!