Ei bine, mult așteptatul clip a fost lansat. Swift (In Extremis) și băieții de la The Bridge Committee au lansat aseară clipul piesei „Pe Șleau”. Despre povestea piesei am vorbit aici, motiv pentru care „personajul principal” al acestui articol va fi videoclipul. Pe parcursul celor 4 minute, vom vedea tot Crew-ul SickSound, însă și pe Smokey și Krem.

Salutare fraților! După ce a avut premiera în mediul TV pe Music Channel în cadrul emisiunii URBAN, a venit vremea să-i facem premiera și în mediul online pe canalul oficial al SickSound-ului, adică aici.
Videoclipul despre care vorbim este cel al single-ului „Pe Șleau!”, o colaborare cu Jazz 8 și Kent Archie, adică The Bridge Committee. Single-ul este extras de pe albumul solo al lui Swift din In Extremis, album care se numește Anger Management și care va fi lansat în curând și pus la download. Până atunci vă invităm aproape de noi pe pagina oficiala a SickSound Crew adică aici pentru a afla cât mai multe detalii. Nu uitați SickSound Crew înseamnă: The Bridge Committee, In Extremis, Clue, Qishta, DJ B-Jam și Havana Productions. Vă mulțumim pentru atenție și susținere. Să ne auzim cu bine!

Acestea fiind spuse, vă doresc vizionare plăcută!