1795887_728930990485586_853456520_o

Băteții de la The Bridge Committee revin în atenția noastră cu o nouă surpriză, intitulată „A B C”. Acesta este cel mai nou material promoțional al lor, dupa lansarea single-ului „FUCK THAT”, al cărui clip a atras atenția asupra trupei la nivel internațional. Acest lucru s-a întâmplat datorită calității și stilului inovator al piesei.

Acest freestyle are rolul de a trage un semnal de alarmă asupra tuturor întâmplărilor curente din hip hop-ul românesc, anunțând în același timp și apariția albumului „ROMANGLISH”. Freestyle-ul a venit la pachet cu un videoclip, pentru realizarea căruia The Bridge Committee a lucrat cu Mihai Marin – Dragonfish.

Pentru cei care încă nu știu, trupa reprezintă o parte componentă a crew-ului Sicksound, reprezentată prin Cosmin Dominte aka Jazz 8 și Ralph Kent Archie aka Kent Archie, primul menționat fiind și campion național la Slam Poetry. The Bridge Committee  este considerată a fi una dintre cele mai fresh trupe din noul val al muzicii urbane românești, însă vă lăsăm să vă convingeți singuri de acest lucru. Materialele băieților vorbesc de la sine.

Vă dorim audiție plăcută!

)