The Mouse Outfit

The Mouse Outfit  Grupul cunoscut sub numele de The Mouse Outfit a revenit cu o nouă producție video. Aceasta este realizată pentru piesa intitulată „Who’s Up Next”, care face parte din cadrul albumului „Step Steadier”. Materialul respectiv a fost lansat în anul două mii cincisprezece, pe data de doisprezece martie. Melodia menționată anterior reprezintă trackul cu numărul opt din cadrul tracklistului, pe care îl puteți vedea mai jos:

the-mouse-outfit-step-steadier-tracklist-album

 „Who’s Up Next” este prezentată ca fiind o colaborare alături de Dr Syntax, Sparkz, Truthos Mufasa, Dubbul O și DJ Cutterz. Producția audio este realizată de către Pitch, alături de Chini, în timp ce mixajul și masterizarea instrumentalului au fost efectuate de Pete Cannon. Cel care a realizat mixajul vocilor este cunoscut subn umele de China. De filmarea și editarea videoclipului s-a ocupat Defty.

 Se pare că producția video este realizată prin intermediul filmărilor realizate în cadrul turneului european pe care The Mouse Outfit l-au avut în luna Martie. Atunci, aceștia au ajuns în orașe precum Luxembourg, Meribel, Milan, Turin, Genova, Zurich, Paris, Bordeaux, St Nazaire, Miramont de Guyenne.

 Noul videoclip a fost lansat pe canalul de YouTube al The Mouse Outfit. Acestea fiind spuse, vă invit să îl urmăriți și vă doresc vizionare și audiție plăcută!