Pentru ca RadioONMusic.ro continua promovarea artistilor din Romania, astazi va prezentam o noua piesa intitulata „Hey Baby„, ce este semnata Traffik, in colaborare cu Adyna. Baietii ne-au trimis un mail, in care ne-au prezentat videoclipul lor, realizat recent. Trebuie remarcat faptul ca Adyna, e motivul pentru care am ales publicarea articolului.

Salut ! Suntem o trupa de hip hop intitulata „Traffik” si suntem din Constanta. Studiem muzica de peste 10 ani la liceul de arte si cantam hip hop de 4 ani. In prezent am realizat primul nostru videoclip la piesa „Hey Baby”, ce este in colaborare cu Adyna. Speram sa va placa si sa o faceti auzita cat mai mult! Pe viitor vom mai scoate cateva piese noi, unele vor fi colaborari cu cativa artisti, nu neaparat din aria hip hop si bineinteles cu Adyna. Vrem sa scoatem cate ceva nou, care speram sa va placa si sa fim cat mai ascultati. Asteptam sa fim contactati pentru concerte si de ce nu, pentru noi colaborari !

Pentru toti cei care trimit mailuri pe adresa noastra, va rugam trimiteti-ne tot ce avem nevoie, nu doar un link de youtube, ca noi nu putem ghici cine sunteti, ce doriti sau despre ce este vorba in acel mail. Altfel, noi vom trece peste acele mailuri.