La lume din nou„, este cea mai recentă piesă care beneficiază de videoclip de pe materialul intitulat „Evoluția„, semnat Tranda. Piesa este în colaborare cu MefX și Spike, iar de producție ei s-a ocupat MefX și Protone. Regia videoclipului a fost asigurată de Trandafilm (Ionuț Trandafir).

În această seară Tranda a lansat oficial videoclipul „La lume din nou”, o colaborare cu MefX şi Spike. Premiera a avut loc pe Music Channel în cadrul emisiunii Like Hip Hop, videoclipul fiind disponibil pe canalul de YouTube Okapi Sound.

Materialul a fost realizat de Trandafilm, în regia lui Ionuţ Trandafir, iar filmările s-au desfăşurat pe parcursul a două zile, în mai multe locaţii din Bucureşti.

Iniţial, am primit un instrumental de la MefX pe care scrisese un refren, apoi m-am decis că ar putea fi succesiunea potrivită pentru piesa „Oarecare”. Starea piesei mi se părea potrivită pentru albumul „Evoluţia”. După ce i-am arătat melodia lui Spike, i-a plăcut şi a scris strofa în aceeaşi zi. La fel ca în clipul „Tâmpit”, GORI a fost prezent la filmări şi reprezintă cumva alterego-ul meu. Scenariul l-am dezvoltat împreună cu Ionuţ Trandafir (Trandafilm), la fel ca la videoclipul piesei „Tâmpit”, doar că de data aceasta a contribuit şi Spike. Consider că a fost o colaborare de care sunt deplin mulţumit.”, a declarat Tranda.

Piesa „La lume din nou” promovează cel mai recent album al lui Tranda, „Evoluţia”. Acesta a fost lansat oficial pe 1 octombrie şi este disponibil în format digital pe iTunes şi în format fizic în Okapi Sound Store.

Albumul este promovat şi prin intermediul unui turneu naţional, primul concert având loc pe 22 noiembrie în Braşov. Următoarele oraşe vizitate de către artist sunt Iaşi (28 noiembrie – Dublin Pub), Timişoara (14 decembrie – Daos), Alba Iulia (15 decembrie – Habitat) şi Constanţa (21 decembrie – Goblin). Mai multe detalii despre turneu pot fi găsite pe site-ul Okapi Sound.