10533555_695795770474519_524134165422194916_n

Tranda a lansat astăzi clipul piesei Persoana mea, o colaborare cu Sore de pe E.P.-ul ”Costangeles – Volumul 1” .

Piesa a fost realizată de Tranda, Grasu XXL și Vlad Lucan, iar de mix și master s-a ocupat același Grasu XXL, alături de Bunicu Magic.

Videoclipul a fost filmat sub regia lui Ionuț Trandafir (Trandafilm), în București, în aer liber  și într-un studio video, cât și pe malul mării, în localitatea 2 Mai, împreună cu Sore.

„Eu, fiind de la mare, mereu am un sentiment de libertate și inspirație când ajung în Constanța. Simt că acolo mă regăsesc atât ca om, cât și ca artist. Mi s-a părut o bună oportunitate de a transmite vizual o parte din starea mea. „Persoana Mea” este ultimul single promovat de pe EP-ul  „CONSTAGELES – Volumul 1”. Deja lucrez la „CONSTANGELES – Volumul 2” și, în mare parte, e gata. Va avea un caracter mai deschis, dar tot experimental ca sound. V-am pregătit câteva surprize și colaborări, pe care le veți auzi în toamnă.”

„Am fost foarte încântată atunci când mi s-a propus această colaborare, iar piesa mă reprezintă foarte mult. Mă bucur că am avut ocazia să cânt și alături de Tranda despre cât de bine este să fii tu, în pielea ta, fericit și mulțumit.”, spune Sore despre colaborarea cu Tranda.

Vă dorim vizionare plăcută!