BAS

În pragul sărbătorilor de iarnă, BAS Studio a început seria urărilor prin intermediul a două înregistrări video. Echipa BAS este formată din: MC Chriss Casper (Cadar Doru, MC & Founder BAS), Stan Secea (Sotto Inteso, MC & CEO BAS), Ionela-Violeta Anciu (poet, liricist – PR & Artist Manager BAS), Dj Gre Wu (Dj & Beat Producer), Cerbu’ (MC & Beat Producer), Oliniutza (MC & Beat Producer), Arssura (MC) şi Mcoco, Campionul Battle MC 2013.

Pentru că se apropie sărbătorile, BAS s-a gândit să ofere ascultătorilor câteva cadouri lirice, care vin însoțite de materiale video a căror producție a fost asigurată de crew-ul DEXSTAR, cu Casper în spatele camerei și DEX pe partea de grafică.

Prima înregistrare vine din partea lui Stan Secea (Sotto Inteso). Aceasta a fost filmată în timp ce o mică parte din echipa BAS, însoțită și de alți prieteni, se afla la cumpărăturile pentru sărbători. În plus, vă reamintim că Stan a filmat de curând videoclipul piesei „€œPozitiv pe negativ” pe care îl așteptăm să vadă lumina zilei în perioada următoare.

Artistul transmite o scurtă urare în spiritul cald și sarcastic specific echipei din care face parte.

Cea de-a doua filmare îl are ca protagonist pe Arssura, alături de el aflându-se Silviu Pasca (Hahaha Production) și Stelu (RASA), doi artiști ce susțin echipa BAS.

Arssura oferă publicului un freestyle în care a inserat și un teaser dintr-o piesă ce urmează a fi lansată în ianuarie 2014, la pachet cu un videoclip pe măsură, care va prezența o parte din identitatea BAS.

Așadar, 2014 se anunță un an plin de surprize și evenimente din partea artiștilor din cadrul acestui label. Până atunci însă, BAS vă urează Sărbători fericite și un An Nou cu cel mai tare vibe!

Sursa