Yelawolf

 Luna aprilie a fost una productivă pentru Eminem, dovada fiind reprezentată de cele două colaborări care încă se bucură de un mare succes, și anume „Best Friend”, unde este invitatul lui Yelawolf, și „Speedom (WWC2)”, unde îl „ajută” pe Tech N9ne să depășească limitele vitezei.

 Ieri, Yelawolf a lansat videoclipul piesei „Best Friend”, care după cum ați putut vedea mai sus, este o colaborare a acestuia cu Eminem, și este un extras de pe albumul „Love Story”.

 „Love Story” este cel de-al doilea material al lui Yelawolf, despre care acesta spune că este mai „pătimaș” decât cel de debut. Pregătirile pentru acesta au început încă din 2012, artistul reușind să-l lanseze abia în 2015, înregistrându-l la Shady Records & Interscope Records.

 Albumul cuprinde 18 piese, de producția cărora s-a ocupat însuși Yelawolf, ajutat de Eminem, care este producătorul executiv, Malay, WLPWR și alții. Acesta este disponibil în mediul online și poate fi cumpărat de aici.

 Să ne întoarcem la „Best Friend”, care se pare că este singura colaborare de pe acest album. Iată și afirmația lui Yelawolf cu privire la această singură colaborare: „There’s one feature on this album, and that’s Eminem. Why am I gonna get such-and-such? For what? Hype? I’m just trying to make a good record.”

 Videoclipul îl prezintă pe artistul din Alamaba plimbându-se pe câmpuri și un cimitir, care folosește un lup pentru a reprezenta călătoria sa, iar mai apoi cântând alături de Eminem despre o putere numită „best friend”, într-un lăcaș de cult, printre vitraliile căruia pătrund razele soarelui.

 Vizionare plăcută!