Jedi Mind Tricks

 Cu siguranță ați ascultat cu toții albumul „The Thief And The Fallen”, semnat Jedi Mind Tricks, și ați îndrăgit fiecare piesă ce-i alcătuiește tracklist-ul, la fel cum am făcut-o și eu.

 Până la lansarea oficială a albumului au mai rămas câteva zile, iar între timp, cei de la Jedi Mind Tricks s-au gândit să ne ofere videoclipul unei alte piese, și anume „Fraudulent Cloth”, care reprezintă o colaborare cu Eamon.

„Fraudulent Cloth” este cea de-a doua piesă de pe materialul menționat mai sus care beneficiază de un videoclip, prima fiind „Deathless Light”.

 Apariția lui Eamon alături de Vinnie Paz și Stoupe crește intensitatea trăirilor pe care aceștia doresc să le transmită, reușind în final să ne poarte prin lumea schițată de ei în videoclip timp de aproape patru minute.

 Cei care au contribuit la realizarea videoclipului sunt Bill Connell, JC Costa, Ryan Donahue, New Pace și  Enemy Soil Films.

 Restul persoanelor cărora JMT le mulțumesc sunt afișate în descrierea videoclipului de pe canalul său de YouTube.

 În altă ordine de idei, cei de la Jedi Mind Tricks vor începe un turneu de lansare al albumului prin Statele Unite ale Americii, primul oraș fiind reprezentat de capitala statului.

 Restul orașelor prin care aceștia vor trece sunt următoarele:

Jedi Mind Tricks  Vizionare plăcută!