Dragos Leasa este un artist care a lansat acum ceva timp piesa „Diferente„, iar prin mesajul social puternic a reusit sa stranga peste 800.000 de vizualizari pe Youtube. Acest mesaj pune accentul pe diferentele de mentalitatile din perioada anilor 90 si cele din prezent. 

„Ideea mi-a venit cand stateam in fata blocului si discutam cu niste prieteni, in timp ce doi copii se jucau tenis de picior cu o minge de piele… din aceea scumpa de 1200 sau cat era pe vremea cand eram noi copii si ne uitam visatori la un astfel de model in vitrina, multumindu-ne cu cele de 18 sau de 35. Cand i-am vazut plecand nepasatori fara sa ia mingea din gradina mi s-au derulat in faaa ochilor toate scenele din copilarie, cum fugeam la vulcanizare sa pansam mingile sparte” (Leasa Dragos @ libertatea.ro)

Ulterior Dragos a dezvoltat ideea si a pus pe accent pe diferente din dorinta de a transmite parintilor mesajul de a-si invata copiii sa gaseasca mai multa bucurie in lucrurile simple, pentru ca doar asa vor reusi sa aprecieze valoarea, atat a lucrurilor, cat si a oamenilor.