Libertatea.ro va prezinta in exclusivitate un altfel de videoclip rap, apartinand lui Tonik Obiektiv pentru piesa „Pregatit”. Aceasta realizare se poate asemana unui scurt metraj si face parte dintr-o serie de materiale pe care artistul le va lansa, el dorindu-si sa combine muzica hip-hop cu actoria.

Tot pe site-ul Libertatea.ro vei gasi si un interviu, cu cateva intrebari despre viitorul material semnat Tonik Obiektiv. Mai multe detalii poti gasi AICI.

Libertatea.ro: Cum ti-a venit ideea piesei si care este mesajul pe care vrei sa-l transmiti?
Tonik Obiektiv:
Pur si simplu, la fel ca multi altii, m-am lovit si eu de acest subiect si atunci am luat hotararea sa fac piesa. Mesajul este ca trebuie sa fii „Pregatit…” pentru absolut orice in orice moment al vietii pentru ca orice prieten intr-o secunda iti poate deveni cel mai aprig dusman.

Cat au durat filmarile la videoclip si unde s-a filmat?
Filmarile au avut loc pe la inceputul lunii mai si s-au desfasurat pe o durata de 12 ore. Totul s-a filmat intr-o singura locatie, anume in fosta Autobaza Ferentari. Filmarile s-au derulat ca la carte multumita bunului meu prieten Shatyr (Tempesta Productions), care a si regizat acest scurt metraj şi bineinteles echipei de filmare.

(continuare…)