Începând de astăzi vom posta materiale video realizate sau prezentate de către site-ul nostru în perioada 2008 – 2011, materiale ce vor fi postate pe canalul nostru de Youtube: Black Sheep Sound TV. Printre aceste clipuri se numără montaje de la concerte, interviuri și videoclipuri care au avut premiera la noi pe site.

Primul clip care deschide seria materialelor video din trecut îl reprezintă o filmare de la concertul pe care Norzeatic l-a susținut pe data de 21 iulie 2010 în clubul bucureștean Green Hours, având numele ”Norzeatic citește și dă pase”. La momentul respectiv, aceast eveniment îl prezenta pe Norzeatic, cel care a trecut de la Vexxatu Vexx și MC Geamite Găligan la acestă formă îmbunătățită având o altă abordare asupra genului.

Aceasta este prima parte din cele două pe care le-am pregătit și nu este alesă la întâmplare fiind un moment oportun pentru a-l scoate ”din arhivă”, având în vedere că pe această filmare sunt interpretate piese de pe materialul recent lansat de către Norzeatic, ”Exerciții pe ritm de pace”, care beneficiază de un turneu de promovare aflat în plină desfășurare. Așadar veți găsi câteva dintre aceste piese dar cu o altă formă și un alt ritm.

Pentru întregirea articolul aveți atasat și o scurtă galerie de poze și afișul evenimentului.

Vizionare plăcută!