Eu cred in Romania„, este una dintre cele mai apreciate si ascultate piese in acelasi timp, de la Radio Guerrilla. Aceasta piesa a confirmat foarte bine in emisiunea Top Show cu Bogdan Serban si Mihai Dinu. In acest comunicat de presa, avem cateva spuse si din partea lui Vikloth, respectiv Hannibal despre piesa.

ViKloth & Hannibal: “EU CRED IN ROMANIA reda muzical starea in care e Romania acum. Vrem un moment de liniste, de bine”

 Piesa hip-hop EU CRED IN ROMANIA (ViKloth)  ramane, pentru a doua saptamana consecutiv, favorita ascultatorilor Radio Guerrilla (locul 1), primind, din nou, cele mai multe voturi in Top Show cu Bogdan Serban si Mihai Dinu.

 “Textul acestei piese s-a scris de la sine, in vreo 2 ore.  Mesajul este ca poporul roman are resurse spirituale si artistice la care trebuie sa ne intoarcem, pentru a ne forma ca oameni educati si cu caracter”, spune ViKloth.

Producatorul piesei EU CRED IN ROMANIA, Hannibal, spune, la randul lui, ca incearca sa imbine muzicalul cu mesajul. “Caut sa fac hip hop romanesc, ceva in care fiecare roman sa se regaseasca. Cateva minute de <romanesc> adevarat”.

 Pentru ViKloth, valorile spirituale sunt temelia unui viitor mai bun: “Sa ne punem sperantele in noi, nu in politicieni corupti si lacomi. Va fi bine cand va guverna constiinta, si nu o anumita culoare politica, oricare ar fi aceasta”.

Refrenul piesei reda muzical starea in care e Romania acum. Vrem un moment de liniste, de bine”, mai declara ViKloth & Hannibal, care au tinut sa multumeasca Radio Guerrilla pentru curajul de a difuza piese cu un asemenea mesaj.

 EU CRED IN ROMANIA va face parte din noul album solo al lui ViKloth care se va numi „Zis si facut”. Piesa se afla in playlist-ul Radio Guerrilla din luna ianuarie a acestui an.