MIC CheckAcum că „s-a dat sfoară-n țară” cu privire la viitorul proiect ale cărui baze au fost puse de Vlad Dobrescu, nu mai e o noutate că MIC Check este emisiunea care-și propune „umplerea unui gol ce se resimte de multă vreme în hip hop-ul românesc”.

În descrierea pe care a făcut-o acestui „experiment” numit MIC Check, Vlad Dobrescu a punctat un detaliu foarte important: fiecare ediție va avea un invitat.

Cu siguranță vă întrebați cine sunt invitații alături de care artistul a ales să „deschidă” emisiunea. Aceștia sunt Deliric și Silent Strike, și se pare că Vlad Dobrescu nu va fi singura lor gazdă, ci îl va avea ca ajutor pe Alex Mocanu.

Mai multe detalii despre primul episod MIC Check, cu Deliric și Silent Strike, puteți afla din spusele lui Vlad Dobrescu, pe care le voi cita mai jos:

MÂINE ÎNREGISTRĂM PRIMUL EPISOD, CU DELIRIC ȘI SILENT STRIKE

Mâine va fi prima oară când sunt în postura de gazdă a unei emisiuni. Ca să reduc un pic din stres, i-am invitat la emisiune pe 2 buni prieteni, Deliric și Silent Strike, cunoscuți pentru colaborari ca „Demoncrație”, „Negru” și „Ambrozie” precum și pentru legenda urbană care spune că într-o bună zi o să scoată împreună un album. O să stăm un pic de vorbă și o să primim de la ei și un cadou de emisiune nouă, o piesă unreleased în exclusivitate! La sfârșit, dacă reușesc să aprind lumânările în ordine corectă mai sumonez și un invitat surpriză și se lasă cu o sesiune de freestyle!

Cum nu sunt cine știe ce reporter, l-am anturat pe Alex Mocanu – comic de stand-up la Club 99 și pasionat de hip hop – care va fi alături de mine în fiecare emisiune, ca să mă ajute la interogatorii.

Dacă aveți întrebări pentru invitați le puteți adresa mai jos, prin comment-uri!

Așadar, profitați de ocazia pe care v-o oferă Vlad Dobrescu, și „asaltați” secțiunea de comentarii cu întrebări pentru invitați, astfel încât plăcerea de a viziona acest viitor episod să sporească!