Vlad Dobrescu - In sfarsit @ Valhalla Sibiu (46)

În sfârșit” era vorba pe care o spunea fiecare ascultător de hip hop românesc pe data de 8 decembrie a anului 2013, căci în acea zi Vlad Dobrescu lansa primul său material solo ce s-a dovedit a fi o adevărată comoară pentru susținătorii săi.

Insomnii” este piesa ce deține numărul 1 în tracklist-ul materialului, beneficiând și de un videoclip realizat în regia lui Hypno. Cu DJ Paul la platane, Forsaar pe producția muzicală și Deliric pe beat, aceasta a devenit în scurt timp una dintre cele mai apreciate piese de pe album.

V-ați gândit însă care este povestea din spatele melodiei? Probabil fiecare dintre noi a avut o teorie, însă Vlad Dorbescu a ținut să ne dezvăluie adevărul din spatele ei:

Am scris tot albumul În Sfârșit stând pe geamul de la bucătărie care dădea înspre cimitirul din Băneasa. De fiecare dată pe la 4-5 dimineață începea să se vadă o lumină ciudată pe gardul cimitirului. Într-o dimineață mi-am luat inima în dinți și m-am dus să văd despre ce e vorba. Era un om care căuta cu lanterna prin gunoaiele de la restaurantul de la parter. Am stat de vorbă cu el și a ieșit piesa asta. PS Omul invizibil sunt eu.