NucriLa scurt timp după ce s-a încheiat NCTK MC Contest, organizatorul acestui concurs – NCTK (cunoscut ca Nucri) a venit cu o supriză plăcută pentru cei care-i urmăresc activitatea!

Acesta anunța în decursul zilei de ieri prin intermediul paginii sale de Facebook că va lansa o nouă piesă alături de unul dintre concurenții concursului menționat mai sus, este vorba despre Vlad Flueraru – un tânăr MC din Târgu Mureș.

Pentru că în multe piese ne vorbește despre timp, Nucri a fost punctual și a lansat piesa după cum a promis, la ora 20:00 prin intermediul canalului său de Youtube.

Piesa este intitulată „Sclavii Timpului” și a fost lansată chiar de ziua producătorului român, la doi ani după lansarea unei alte piese dragi artistului – DeLaSoul.

Cei doi se completează unul pe celălalt, reușind să ne „intre-n timpane” și să ofere timp de mai bine de trei minute muzică de calitate pe un beat produs de către Stockist. Artwork-ul sugerează titlul piesei și a fost realizat de către Chill.

Nu uitați că pe 18 iunie îl veți putea vedea pe NCTK la Ambasada, în Timișoara, în cadrul concertului de improvizație „Cuvânt și Sunet”. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Îi urăm „la mulți ani” lui NCTK, iar vouă – audiție plăcută!