L-am intalnit prima oara pe Krem la unul din evenimentele la care luam parte. A reusit sa aduca la viata un public tacut si linistit. Intamplator sau nu, urmatoarea saptamana sustinea, alaturi de Smokey ultimul concert din seria “tripurilor”. Mi-am promis ca nu il voi rata. Nu numai ca mi-am tinut promisiunea fata de mine, insa Krem si-a mai castigat un fan. La ceva vreme, am aflat, din pura intamplare, ca s-a inscris la competitia “Romanii au talent”. Am tot asteptat curioasa emisiunea. A venit si vinerea in care m-am asezat comod in canapea si am deschis televizorul.

Si, “sa-nceapa nebunia”. Energia sa de pe scena a transmis-o publicului prezent in sala, publicului telespectator si chiar juriului. Plin de emotii, si-a asteptat “verdictul” dupa incheierea momentului. Raspunsul a fost cel pe care toti il asteptam si Krem a ajuns in semifinala. Ziua de 13 aprilie a fost una cu noroc. In urma prestatiei sale impecabile, liniile telefonice s-au supraincalzit, mesajele de sustinere au venit unul dupa celalalt, iar Razvan “Krem” Alexe a sarit direct in finala.

Prima oara l-am ajutat, acum are nevoie din nou de sustinerea noastra. Finala are loc pe 11 mai, insa voturile au inceput deja sa se contorizeze. Daca iti place macar o piesa de-a lui sau daca stii ce inseamna „Show a la Krem”„, daca il apreciezi ca om sau actor sau daca iti place deja celebrul sau sacou galben, pune mana pe telefon si trimite textul “Krem” la 1276. Noi sustinem talentul. Tu?