Anul acesta, RadioONMusic.ro va participa la Roblogfest 2011, fiind inscris la trei categorii:

  • Blog colectiv
  • Blog de muzica
  • Cel mai popular blog

Roblogfest este unul dintre cele mai importante evenimente ale anului in ceea ce priveste bloggingul in particular sau comunitatea de internet din Romania in general. Singura competitie nationala care premiaza excelenta din blogosfera – popularitatea, profesionismul sau modul de folosire a mediului din jurul unui blog. Prima editie a avut loc in 2006 din initiativa lui Dragos Novac cu scopul coagularii comunitatii bloggerilor din Romania.

Acum ca sunteti la curent cu Roblogfest si stiti ce inseamna pentru noi acest premiu, va invitam ca pe data de 10-17 si 18-23 martie, sa ne votati la acest concurs cu un click aici.

Anul acesta RadioONMusic.ro se indreapta spre cel de al doilea an in online. Din prima zi in care am inceput, ne-am propus sa fim cat mai buni, sa impartasim hip hop-ul cu voi, asa cum stim noi mai bine. Anul trecut, am realizat si o compilatie care s-a bucurat de un succes foarte mare, datorita voua, cititorilor nostri, care ati fost alaturi de noi si ati sustinut fiecare proiect. Pentru orice blog de specialitate, ar inseamna o motivatie in plus castigarea unui premiu, deoarece asta ar arata ca munca e apreciata de cineva. Fiti alaturi de RadioONMusic.ro in acest concurs si cu siguranta nu va vom dezamagi.

Daca tot am scris putin despre RadioONMusic.ro, vreau sa va anunt ca in curand vom pune in aplicare cateva proiecte noi, care cu siguranta vor fi apreciate de voi. Nu vreau sa spun despre ce este vorba, vreau sa vedeti direct faptele.

Asadar, voteaza RadioONMusic.ro, fii alaturi de noi !