we-funk-world-tour-professor-groove-dj-static-vlad-dobrescu-fanas

We Funk World Tour este primul eveniment prezent pe site-ul nostru, organizat în localul nou-deschis din București, Jazz Pong, situat în Berceni, lângă Sun Plaza, stația de metrou Piața Sudului, adresa acestuia fiind: Sos. Olteniței, nr. 103.

Așadar, duminica viitoare pe data de 20 noiembrie, la Jazz Pong sunteți invitați să participați la petrecere susținută din platane de Professor Groove, DJ Static, Vlad Dobrescu și Fanas.

Vă întâmpinam cum se cuvine, ca să ne distrăm pe cele mai bune ritmuri alături de unul dintre cele mai prolifice crew-uri de DJ’s ale ultimului deceniu, DJ Static & Professor Groove aka WEFUNK Radio, un radio online ce emite 24/7!

Fii pregătit să împărtășești pe ringul de dans alături de noi, cele mai fresh beat-uri mixate de invitații noștri!

Pentru că e vorba despre muzică și dans, va trebui să îți miști capul, mâinile dar și picioarele, „always on the beat”! Line up-ul de duminică, va fi completat de Vlad Dobrescu și Fanas, doi dintre cei mai apreciați DJ locali.

Pune-ți cei mai fini sneakersi în picioare și hai la cypher! Responsabili de dans și trickuri hardcore vor fi the real Romanian Bboys!

Pentru cei care nu le-au ascultat emisiile radio online încă, trebuie să ştiţi că WEFUNK Radio sunt un duo de DJ din Canada cu o experienţă notorie de colecţionat, mixat şi difuzat soul, funk și rap de douăzeci de ani.

Biletele la eveniment pot fi achiziționate în zilele dinaintea desfășurării lui din rețeaua Eventbook.ro la prețul de 20 de lei sau în seara evenimentului care începe de la ora 19:00, la prețul de 25 de lei.

Distracție plăcută!