Pentru ca iubim ceea ce facem aici, ne-am facut un obicei foarte placut de a sustine hip hop-ul romanesc si de a fi alaturi de artistii nostri. Asadar am tinut neaparat sa venim cu ceva nou. Ca sa stii sigur cum stau lucrurile despre fiecare piesa pe care o asculti, RadioONMusic.ro va porni intr-un nou proiect care se numeste “Weekend Song“. Totul consta in publicarea unei piese pe sfarsitul saptamanii, plus un mic interviu cu artistul, in care ne va raspunde la intrebari strict despre piesa publicata.

Weekendul acesta am ales ca piesa sa fie „Angeles – Dragostea in alte haine„, o piesa care a primit un feedback foarte bun din partea publicului. Am vrut sa aflati in plus cateva detalii despre ea, deoarece cred ca multi sunt curiosi ce a gandit Angeles atunci cand a scris aceste versuri.

Ce te-a determinat sa spui ca dragostea are si alte haine?

Angeles: De la varsta de 17 ani pana la varsta de 21 de ani, am tot cautat dragostea si mereu aparea, dar in alte haine adica alta fata, alt caracter, alta poveste, alt final trist. Am fost in continua transformare.

Daca dragostea este in alte haine acum, care erau hainele trecute ?

Angeles: Sincer hainele din trecut nu-mi tineau de cald, nu-mi veneau bine. Poate ca nici eu nu eram suficient de matur sa le port, poate nu era sezonul lor. Fiecare poveste de dragoste si in general fiecare experienta te invata ceva, dar in final iti gasesti raspunsurile prin experientele acumulate.

Ce fel de ganduri ai avut atunci cand ai scris aceasta piesa ? Ce ai vrut sa transmiti prin ea publicului ?

Angeles: Cand am lucrat la piesa „Dragostea in alte haine” am vrut sa prezint o perioada din viata mea, exact asa cum a fost. Desi acea perioada a trecut, ramane o experienta si muzica, pentru mine ramane cel mai bun mod de exprimare.

#Recomandare: Angeles Youtube Channel