Pentru ca iubim ceea ce facem aici, ne-am facut un obicei foarte placut de a sustine hip hop-ul romanesc si de a fi alaturi de artistii nostri. Asadar am tinut neaparat sa venim cu ceva nou. Ca sa stii sigur cum stau lucrurile despre fiecare piesa pe care o asculti, RadioONMusic.ro va porni intr-un nou proiect care se numeste „Weekend Song„. Totul consta in publicarea unei piese pe sfarsitul saptamanii, plus un mic interviu cu artistul, in care ne va raspunde la intrebari strict despre piesa publicata.

Saptamana aceasta, fiind primul articol al proiectului „Weekend Song”, m-am gandit sa incepem cu Criss Blaziny si a sa piesa „Atunci si Acum„. O piesa care este extrasa de pe cel mai recent material al artistului si anume „Tatuat pe Creier„.

Ce semnifica aceste cuvinte pentru tine „Atunci si acum”? Ce a fost pentru tine atunci si ce este acum ?

Criss Bla: Atunci a fost misto, dar nu puteam sa fac clipuri. Acum e mai putin misto, da pot sa fac clipuri :)).

Piesa vorbeste de schimbarea mentalitatii tinerilor, cum privesti atitudinea acestora fata de felul in care generatia ta a copilarit ?

Criss Bla: Eu copilaresc si acum, toate generatiile au farmecul lor.

Generatia noastra a crescut cu jocuri sagga, sotronul, biletele trimise printre banci in ore, furat bomboane de la aprozar etc., generatia lor se limiteaza la facebook, twitter si iphone. Vezi prin aceasta o evolutie?

Criss Bla: Si cei care au crescut inainte fara televizoare spuneau la fel despre noi. Acum este ceva normal pentru ca toti ne folosim de tehnologie. E ca si cum ai spune „eu o sa stau tot in pestera ..mie nu imi trebuie becul…”. Trebuie sa te adaptezi si sa selectezi ce iti place.

Activitatile pe care obisnuiam sa le facem, lipsiti de internet si tehnologie ar trebui transmise mai departe tinerei generatii. Tu nu faci decat sa deschizi ochii fanilor asupra unei „boli” ce are sa ii cuprinda tot mai mult izolandu-i de societate. Ti-ar placea ca schimbarea sa porneasca de la mesajul ce il vrei a fi transmis pe piesa „Atunci si acum”?

Criss Bla: E o melodie care a trecut, „acum-ul” din melodie este de fapt de acum 3 ani si tot timpul trecutul va fii mai tare. Peste 10 ani o sa spui ” mai misto era in 2011″, este simplu. Orice chestie naspa care trece peste alti ani te gandesti la ea, ca la o chestie misto.