Am revenit cu rubrica noastra „Weekend Song” care nu cred ca mai are nevoie de vreo prezentare. Vreau sa imi cer scuze pentru ca am intarziat cu publicarea acesteia, dar totul s-a intamplat din motive pe care nu vreau sa le fac publice.

Revenind la oile noastre astazi vreau sa va prezint un hip-hop-er pe care multi dintre voi il apreciati pentru muzica adevarata pe care o face. Un artist cu care am avut placerea sa schimb cateva idei si care mi-a lasat o parere buna despre el ca si persoana. Este vorba despre nimeni altul decat NANE. Recent acesta a raspuns pozitiv ofertei lui Drei Ros de a colabora pentru piesa „Dirty Game” (despre care am scris si noi aici), single ce suna foarte bine si despre care am ales sa vorbim astazi. :)

Care a fost reactia ta cand ai aflat ca Drei Ros doreste sa colaboreze cu tine pentru piesa „Dirty Game”? Cum a fost sa dai pe beat impreuna cu Mo-Man & Criss Blaziny?

Pai vorbeam de ceva vreme si colaborarea a venit natural. Reactionez bine mereu (in sensul ca ma bucur) cand pot aduce un plus unei piese bune. Cu Blaziny ma stiu de ceva timp si mai avem ceva pe teava. Cu Mo-Man nu ma stiu, deci am colaborat pur intamplator. :)

Sa inteleg ca ai acceptat din prima oferta lui?

De obicei, cand nu accept din prima, nu accept deloc. Nu am nevoie de prea mult timp ca sa-mi dau seama daca vreau sa sar pe o piesa sau nu. E simplu, cand imi place ma bag, cand nu, nu.

Cum ne-ai descrie single-ul? Spune-ne ceva „picant” despre el. Ce ti se pare deosebit la ei si cu ce iese in evidenta cand este ascultat.

Nu stiu ce pot spune picant despre el. Insa mi s-a parut marfa ideea de „Dirty Game”. Chiar e un joc murdar, sa stii. Am scris si pe nane.ro. Te uiti la tv si vezi o gramada de artisti despre care ai amintiri frumoase, dar acum iti provoaca sila.  Foarte multi au ajuns sa cante cacaturi de frica sa nu ramana fara public.Si cand stai sa te gandesti… e doar un joc, nu? Ca muzica asta de cacat e impusa de casele de discuri de fapt. Merita ascultat pentru ca se leaga niste treburi in el bine de tot. Iese in evidenta prin faptul ca e ceea ce simtim si ce vrem sa facem. Iese in evidenta pentru ca la TV si radio e acelasi playlist cu 100 de piese care suna exact la fel.

Ce te-a inspirat cand ai scris versurile si cat timp ti-a luat acest lucru?

Am ascultat cat aveam din piesa si am intrat in filmu’ ei. Cand am auzit ca „it’s a dirty game” am stiut clar ce-o sa zic. Nu mai stiu exact cat mi-au luat versurile. Nici nu cred ca are vreo importanta.

Daca ar trebui sa se filmeze un videoclip ce scene crezi ca ar trebui sa fie prezente obligatoriu in el?

Nu stiu… Sega ar raspunde bine la intrebarea asta. Eu as vedea un clip foarte hip-hop. Clasic! Chiar daca suna a cliseu, nu stiu… in filmu’ ala ma trimite piesa. Instrumentalu’ suna cumva clasic, poate si de aia.

Vreau sa le transmiti ceva celor ce te asculta..

Sa sustina muzica ce le place. Iar cand aud cacaturi pe radio, decat sa-i caute pe youtube si sa-i injure, mai bine sa schimbe postu’ si atat. :))

Pe Nane il gasitit pe site-ul sau, pe Twitter & Facebook. :)