Salutare. :) Cum astazi e vineri revin cu rubrica „Weekend Song” prin care incerc sa va ofer voua informatii pe care nu le stiati despre o anumita piesa romaneasca. Presimt ca stiti deja povestea intreaga si as prefera sa trec direct la subiect.

Pentru ca weekendul nostru sa fie cat mai pozitiv am ales ca si invitat pe Vescan, artist care are o anumita valoare in online-ul romanesc. Piesa de care vom vorbi azi se numeste „One Life”, realizata in colaborare cu B.I (Bogdan Ioan). Clipul acesteia probabil l-ati vazut pe postul de TV Music Channel. Sa ii dam bice zic…

Pentru cei ce s-au prins mai greu: care este mesajul piesei „One Life”? Ce ai vrut sa transmiti cu exactitate prin acest single?

Vescan:
-piesa prezinta o latura destul de neglijata de oameni,durata vietii(oricati ani cuprinde,e tot scurta) si cea mai mare problema e ca avem doar una…
-fara training
-fara ”repeat”
-fara masina timpului
Asa ca trebuie sa deschidem ochii,si sa vedem ce conteaza cu adevarat.

Cand a fost gata clipul care a fost prima decizie pe care ai luat-o in legatura cu el?

Vescan: L-am dat in premiera online la Apropo.ro si ”pe sticla” la Music Chanel.

Ai filmat pentru primul tau single de pe viitorul material discografic. Imi poti spune cine s-a ocupat de regia acestuia si cum ti-a venit ideea sa colaborezi fix cu acea persoana?

Vescan: Doamnelor si domnilor,in aplauzele dumneavoastra:  ”MATEEEEEEEEIIII PLESAAAAAAAAA”. Cautam pe cineva pentru clip,lucrasem inainte cu cei de la Creative Monkeyz dar de cand cu episoadele ”Robotzi”, nu mai au timp nici sa manance;
-prin urmare  printr-un prieten am dat de Matei Plesa,mi-a aratat un material facut de el si de acolo toate au mers de la sine.

Pe sfarsit asa vreau sa imi mai oferi ceva detalii despre album, concerte si alte aparitii ale tale.

Vescan:
Albumul prinde contur incet,nu vreau sa ma grabesc deloc chiar daca sunt deja in intarziere,dar pot garanta ca o sa fie consistent si cu destul de multi invitati.
Momentan sunt undeva pe la jumatea albumului,pana in toamna sper sa termin ”nebunia”.
Legat de concerte,astept toamna sa renasca toate dupa care sigur ma plimb putin prin tara,
un fel de miniturneu ”One Life” si ‘‘Spune Lumii” (urmatorul clip de la sfarsitul lui august alaturi de Mahia B. si BlazonOneShot(Camuflaj) ).

Pe Vescan il puteti urmari si pe site-ul sau si pe pagina sa oficiala de Facebook.