Workshop de freestyle, ritm și scris + Concert OMU GNOM @ Arad - 27.08.2016

 Pe data de 27 august, Omu Gnom va susține în Arad un workshop de freestyle, ritm și scris după cum reiese chiar din titlu, iar apoi îi va încânta pe cei prezenți cu un concert. Evenimentul se va desfășura în localul Grădina Roșie din Arad, începând cu ora 17:00, iar pentru a participa la concertul susținut de Omu Gnom aveți nevoie de 15 lei.

 Mai jos am atașat comunicatul evenimentului, ce conține informații despre artist și eveniment:

 Membru fondator al trupelor Raparta, Ateliere de creație și Măcel Mai Chill, Omu Gnom este unul din artiștii reprezentativi ai underground-ului românesc. Cu o experiență în arta de a scrie de 15 ani și în savoarea sunetelor, ca beatmaker, de aproape toți atâția ani, Omu Gnom se recomandă a fi o carte foarte bună de citit pentru cine vrea să asculte o muzică din suflet cu un mesaj puternic.
Omu Gnom predă la Artskul – o școală de „arte și meserii” varianta 2016. Include cursuri de pregătire și excelență în poezie, vioară, tobe, sound design, sampling, dj-ing etc.
A început să facă cursul de scris, ritm si teorie lirică în 2015 la invitatia Artskul și a avut până acum 2 generații de elevi care au învățat ritmul, măsura și combinații de vorbe, rime și cuvinte potrivite. Este un curs unde experiența lui își spune într-un fel povestea. Este un curs inedit si diferit.
Participarea la workshop este gratuită în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac la [email protected], cu nume, prenume, vârsta, nr de telefon și experiența legată de freestyle, ritm sau scris

Distracție plăcută!