wu_tang_logo

Toamna anului 1993 urma să marcheze un important eveniment în industria hip hop-ului străin! Pe data de 9 Noiembrie a acestui an, trupa Wu-Tang Clan lansa albumul de debut intitulat ”Enter the Wu-Tang (36 Chambers)”, care s-a clasat pe locul 41 în topul american al celor mai bine vândute materiale, reușind până în anul 1995 să acumuleze un milion de unități vândute doar în America! De asemenea, acesta s-a clasat pe locul 386 în topul celor mai bune albume lansate vreodată!

Pe parcursul anilor, trupa a lansat încă patru albume: ”Wu-Tang Forever” (1997), ”The W” (2000), ”Iron Flag” (2001) și ultimul intitulat ”8 Diagrams” în anul 2007, ce a reușit să vândă 68.000 de copii doar în prima săptămână, obținând locul 25 în topul american al celor mai bine vândute materiale!

În prezent, trupa Wu-Tang Clan a anunțat un nou material ce se intitulează ”A Better Tomorrow”! Deși nu au adăugat alte detalii, trupa a anuțat doar că lansarea viitorului album va avea loc în curând!

Până la următoarele detalii despre viitorul material, vă invităm să ascultați o piesă celebră a trupei Wu-Tang, extrasă de pe primul album ”Enter the Wu-Tang (36 Chambers)”: