Zmeu' Ninja'„Nu sunt sclavul nimănui, eu când vreau să fluier – fluier” – asta ne spune Zmeu’ Ninja’ în noua piesă lansată în decursul zilei de ieri, și anume „Saturn”.

În această piesă MC-ul nu ne vorbește despre inelele lui Saturn, ci despre o parte din circuitul vieții sale, care acum este „simplă”.

După cum ne-a obișnuit, și prin intermediul acestei piese ne poartă prin diferite stări, reușind să ne bucure nu doar timpanele, ci și sufletul.

„Saturn” este un extras de pe albumul „Terra Madre”, lansat în luna martie a acestui an, acesta nefiind disponibil integral în mediul online, ci în număr de opt piese, ultima fiind „Saturn”. Însă pentru cei care-i îndrăgesc muzica, Zmeu’ Ninja’ are la activ două materiale – „Umor Negru” și „Jihadu’ Muritorilor”, care nu sunt mai prejos decât cel menționat mai sus. Acestea pot fi ascultate pe contul său de YouTube.

La fel ca restul pieselor sale, „Saturn” a fost înregistrată la Gazza Record’s, iar cel care s-a ocupat de toate „ajustările” este însuși Zmeu’ Ninja’.

La final, „ăsta nu mai e Zmeu Ninja, a devenit Georgică”, iar eu vă urez audiție plăcută!