Rakim

rakim-the-18th-letter-the-book-of-life-album-coperta În urmă cu 20 de ani, pe data de 4 noiembrie 1997, Rakim lansa primul său material solo intitulat „The 18th Letter”. Acesta este lansat prin intermediul Universal Records și beneficiază de 17 trackuri, producția audio fiind realizată de către următoarele persoane: Father Shaheed, DJ Premier, DJ Clark Kent, Pete Rock, Nick Wiz, Naughty Shorts și Kid Nyce.

 Deși nu beneficiază de nici o colaborare alături de vreun alt MC, albumul „The 18th Letter” beneficiază de o versiune delux, denumită „The Book Of Life”,  în cadrul căreia se regăsesc 15 dintre cele mai de succes piese ale duo-ului Erick B. și Rakim.

 În momentul lansării, albumul respectiv s-a clasat pe locul 4 în US Billboard 200 și a înregistrat 500,000 de unități vândute în prima săptămână în America.

 Tracklistul este următorul:

rakim-the-18th-letter-album-tracklist

Sursă foto: AllMusic.com

Așadar, vă invit să ascultați materialul „The 18th Letter” și vă doresc audiție plăcută!

Vă reamintesc de faptul că Erick B. și Rakim s-au reunit și urmează să susțină o serie de concerte în anul 2017. Totodată, există și speculația că aceștia doi vor lansa un nou material discografic împreună.