NAS

coperta-fata-album-nas-streets-disciple

 Pe data de 30 noiembrie a anului 2004, Nasir Jones, cunoscut ca NAS, lansa cel de-al șaptelea material discografic al său. Numele său este „Street’s Disciple” iar lansarea sa avea loc prin intermediul Columbia Records.

 Acesta reprezintă un dublu material iar numele său este unul dintre versurile artistului din cadrul piesei „Live at the Barbeque” de la Main Source.

 Persoanele care au contribuit la realizarea sa au fost numeroase. Astfel, pentru realizarea producției muzicale, NAS a colaborat cu Salaam Remi, Chucky Thompson, Q-Tip, Buckwild, etc. Artiștii care se ocupă alături de NAS de interpretare sunt tatăl său – Olu Dara, Busta Rhymes, Ludacris, etc.

 Piesele care se regăsesc pe cele două discuri sunt următoarele:

Sursă foto: rapmusicguide

Sursă foto: rapmusicguide

Albumul „Street’s Disciple” a fost primit cu un grad de receptivitate ridicat. În prima săptămână de la lansarea s-a plasat pe locul 5 în Billboard 200, vânzându-se în număr de 232 000 de copii în S.U.A. Același material a fost certificat cu platină de două ori consecutiv de către RIAA. Succesul său însă, este redat de impactul pe care l-a avut ascultătorilor săi.