Airfield Festival

 Line-up-ul pentru ediția cu numărul patru a Airfield Festival s-a încheiat, acesta fiind completat cu ultimele nume de artiști. Astfel, pe cele trei scene Night Owl Gate, Nighthawk Gate și Peacock Gate vor urca peste 100 de artiști români și internaționali ce reprezintă genuri de muzică de la hip hop până la reggae.

 Fiind singurul festival de muzică din țara noastră cu o scenă dedicată exclusiv hip hop-ului, în cadrul său, pe scena numită Nighthawk Gate vor fi prezenți: Dope D.O.D., Jeru The Damaja, Looptroop Rockers, Afu-Ra, C.T.C., Nane, Psihotrop, Argatu’, RomaN, K-Lu împreună cu Paraziții, raku, Macanache, Cumicu, Jianu, Exile și The Watcher.

 Pe lângă artiștii proaspăt anunțați vor exista și alții, întrucât Airfield Festival își propune promovarea artiștilor români aflați la început de drum. Numele lor vor fi anunțate în luna ce urmează, odată cu scena dedicată acestora.

 Prețul unui abonament pentru cele patru zile ale festivalului este de 109 lei iar cel pentru campare este de 39 lei. Acestea pot fi achiziționate de pe kompostor.ro, adică de aici.

 Alte detalii ulterioare legate de Airfield Festival vă vom oferi pe parcurs, dar le puteți găsi și pe pagina de Facebook a evenimentului, precum și pe site-ul acestuia.