Rapper Beanie Sigel poses at the Roc-A-Fella record company offices in New York on May 27, 2004.  Beanie has worked overtime to complete his latest album, "The B-Coming," so it can be released in December. (AP Photo/Jim Cooper)

Sursă foto: www.hollywoodreporter.com

 Beanie Sigel, membru al Roc-A-Fella Records, este una dintre persoanele implicate în conflictul dintre The Game și Meek Mill, luându-i partea celui din urmă menționat, prin intermediul piesei „OOOUUU”, alături de Omelly și Takbar. Ei bine, se pare totuși că Beanie nu a dorit să facă parte din conflictul respectiv, povestea având mult mai multe detalii în conținutul ei, o parte din acestea fiind disponibile în următorul videoclip:

 După ce a făcut publice informațiile respective, Beanie a fost atacat de un membru din grupul lui Meek, filmarea fiind posibil de urmărit aici. Conflictul a continuat cu Sigel, în timpul unui concert, unde îl atacă pe Meek:

 Astfel, în prezent, Beanie Sigel a oferit un interviu pentru Taxstone, în care vorbește despre acest conflict, despre ce anume s-a întâmplat cu exactitate între el și Meek Mill, despre cum a ajuns să cânte pe piesa „OOOUUU”, dar și în legătură cu atacul asupra sa și cu conflictul pe care l-a avut în trecut cu Jay Z. Acestea fiind spuse, vă invit să ascultați interviul respectiv, partea lui Beanie începând de la 24:30: