Suntem în pragul sărbătorilor de iarnă, ocazie cu care fiecare dintre noi îşi aduce aminte de cei dragi, familie sau prieteni şi le trimit gânduri bune. Noi vă avem pe voi, cititorii noștri şi vă mulţumim că sunteţi alături de BlackSheepSound, iar cu ocazia Naşterii Domnului, vă dorim tot binele din lume și un Crăciun Fericit!

Tot cu această ocazie, după foarte multă munca depusă de artiştii noştri, aveţi câteva mesaje din partea lor pentru voi.

Rappy: ” Sărbătorile de Crăciun le asociez mereu cu anii de copilărie, cum așteptăm zăpada alături de toți prietenii vechi de la bloc, mâncarea bunicilor, în general toată atmosfera. Salutări oamenilor de acasă, prietenilor, ascultătorilor, tuturor. Sărbători fericite!”

Zhao:  „Vă urez sărbători fericite și un an nou mai bun! La mulți ani! Ați fost pupați.”

creTzu:  „Multă sănătate și Sărbători Fericite. Pentru mine: Dumnezeu nu e o idee abstractă, Dumnezeu e o parte din noi, pe care nu o alungăm sau o băgăm prea mult în față… Eu unul aș căuta echilibrul din toată chestia asta.”

Bibanu MixXL:  „Nu vă urez lumini și nici să fiți mai buni! Distrați-vă și simțiți-vă bine cu cine vreți. Cam ăsta e scopul cred… Sărbători fericite în corpurile voastre! Dan Popescu aka Bibanu MixXL.”

Lu-K Beats:  Vă urez Sărbători Fericite, alături de familie și persoanele iubite și multă sănătate pentru că asta contează cel mai mult. Dacă aveți nevoie de cadouri pentru cei dragi avem instrumentale cu fundiță :)).

Omu Gnom:  „În primul rând dau cu pace tuturor celor care au dat un ochi pe blog la BlachSheepSound.ro și le urez multă sănătate și să aibă parte de ce au nevoie. Pentru toți ascultătorii Omu Gnom, în 2013 vom avea un an cu cel puțin două albume, unul cu Ateliere de creație și unul solo. Să ne auzim cu bine!”

Karie:  „Le doresc vizitatorilor BlackSheepSound un 2013 mai bun ca 2012 și mai slab ca 2014. Multă sănătate!”

Bulgaru (Codu’ Penal): „Am văzut adâncul acolo sus în munți,
Am văzut și-nvingatorii, i-am văzut pe cei înfrânți,
Am plutit cu norii, deasupra de vulcan,
Am fost cel mai bogat din lume când n-aveam nici un ban!
Am întâlnit și moartea pe când eram puștan,
Dar m-am îndrăgostit de viață, aproape imediat,
Reclame, deliruri, fețe, poezii…
Am fost și Cerșetor și Rege chiar în aceeași zi!
Am văzut bancherii în limuzine lungi,
Am fost și pe străzi pe unde în cer poți să ajungi,
Am văzut războaie și răni fără sfârșit,
Vă zic un sincer La mulți Ani și un Crăciun Fericit!”

Ozy (M.o.s.s.a.d): ” A trecut un an cu de toate ca shaorma, mai un castravete acru ce te face să te instrambi, mai o maioneză ce te unge, de astea treburi, mulțam fain tuturor celor ce mă susțin în ceea ce fac, de la M.o.s.s.a.d. până la drumul meu solo. Mulțumesc celor ce sunt mereu în primă linie aici sau pe facebook, oameni ce sar cu feedback-uri, share-uri, like-uri s.a.m.d. Fără voi munca mea nu merge mai departe. De altfel nici un artist nu face pași fără admiratorii, susținătorii, fanii sau cum mai vreți voi să vă clasificați. Fără public, scena nu există. Relaxați-vă, măcar acum, și nu uitați să gândiți cât mai mult pozitiv, indiferent de vreme. Griji de voi, ușurel cu de toate, Crăciun Fin, La mulți ani!”

CenzuraH: „Doresc tuturor vizitatorilor BSS un Crăciun Fericit şi un an nou fericit. Aş vrea ca anul 2013 să fie la fel de bun în materie de rap ca şi 2012. Să ne auzim cu bine în noul an.”

Drei Ros: „Vreau să urez sărbători fericite tuturor fanilor hip-hop din România şi la toti ş vizitatorii BBS… Merry Christmas & Happy New Years!!!” „

Vescan: „Să fie 2013 mai bun ca precedentu,
Ştii că se poate mai bine de atât, n-o fă pe deşteptu,
Vă doresc bucurii, împliniri, fără vise ruginite,
La mulţi ani România, Sărbători fericite!”

DJ Undoo: „Am numai gânduri bune pentru toţi cititorii (şi pentru toată lumea în general). Mulţumesc pentru susţinerea din anii ce au trecut şi promit că îmi dau silinţa în continuare să fac numai treabă bună pentru comunitatea Hip Hop şi nu numai. Pace şi la mulţi ani cu sănătate!”

Sick Sound: ” Că tot vă colindăm virtual în perioada asta cu episodul 3 al SickSound cyphers, toți artiștii din label-ul SickSound Crew vă urează Crăciun fericit și un an nou așa cum vi-l imaginați! Bucurați-vă de oameni și de viață și mai dați-o naibii de noțiune de „secol al vitezei” că toți se grăbesc, dar nimeni nu știe unde. :)). Nu putem decât să vă mulțumim din suflet pentru susținere și să vă spunem să stați aproape pentru că vor veni multe lucruri noi din partea noastră. Mulțumim BlackSheepSound pentru umărul pus și efortul depus pentru a ține oamenii la curent cu tot ce se întâmplă. Să ne auzim cu bine oameni buni!”

SEZ: „Singura şi sincera urare pe care aş avea să o fac pentru toţi cititorii e „Numai bine!”