click-a-lansat-materialul-trup-si-suflet-in-mediul-online

 Materialul „Trup și suflet”, semnat de către Click a fost lansat pe canalul de YouTube intitulat Click Music începând cu data de 24 noiembrie până la jumătatea lunii decembrie, perioadă în care a fost distribuită câte o piesă pe zi.

 La finalul acestui demers, am aflat că materialul conține 24 de piese și colaborări cu mulți artiști: Iolanda Boban, UDDI, Danez, Benny Rush, Pacha Man, Kheops, Mattei, Spirit, Cristi Chelsoi, Anca Cojocaru, Cumicu, Sișu, Cliff Kido, Teddy Fam’as, DJ Twist, Ada Barbu, DJ Undoo, Masteru’, Ada Dumitriu și Florin Iordache.

 Partea de producție a materialului este la fel de numeroasă, și anume: Click Music, Style da Kid, MdBeatz, Gabi Istrate, Slyder, Spirit, Ciprenko, Bogdan Todor, SDK și Mahia Beldo.

 Ultima piesă de pe material, intitulată „De dragoste și război”, va fi lansată la începutul anului viitor, moment în care acesta va putea fi achiziționat în format fizic într-o promoție ce include un tricou alături de CD.

 Artwork-ul albumului este realizat de Cristian Alexandru, reprezentând Buzai Media și All City Media Print, iar fotografiile de pe acesta sunt semnate de Gabi Moisa.

 De asemenea, începând cu luna februarie, materialul va beneficia de un turneu de promovare prin țară, unde se vor organiza concerte de lansare pentru acesta.

 Despre aceste lucruri vom reveni cu mai multe informații în momentul în care acestea vor fi disponibile, până atunci vă îndemnăm să ascultați materialul.

 Audiție plăcută!